MENU
klinika

Hyjnë në punë për shumë gjëra në shtëpi

Mos i hidhni rrjetat e perimeve!

31.03.2020 - 11:54

Një nga mënyrat më të mira për të kursyer para është të na punojë mendja për të ripërdour dhe për të optimizuar mundësitë e përdorimit të objekteve të ndryshme. I keni parasysh rrjetat me të cilat blejmë porotkallet, limonët, patatet e ëmbla apo lakrat e Brukselit? Ato janë një prej objekteve të cilat nuk duhet të hidhen sepse gjejnë përdorime të shumta në shtëpi. Ja disa prej tyre:

Mblidhni top, lidhini me llastik dhe përdorini për të fërkuar tiganët dhe tenxheret.

1. Mund t’i mbani pranë pasqyrës së tualetit dhe të fusni furçat dhe krëhërat.

kolana e librave

2. Mund të fusni lodrat e plazhit të fëmijës suaj.

3. Mund t’ia vishni një kornize dhe të varni në të vathë e bizhuteri.

4. Një tjetër mënyrë është t’i përdorni si rrjetë për të larë reçipetat dhe lingeri-et në lavatriçe.