MENU
klinika

Lajm i mirë nga M. e Veriut

Shërohet nga COVID-19 pacientja zero

16.03.2020 - 11:13

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë ka informuar se pacientja zero është shëruar dhe do të trajtohet nga shtëpia, pas rezultateve negative të testeve. Gjendja e pacientëve tjerë është e qëndrueshme, përfshi këtu edhe pacienten me aparate të frymëmarrjes.

kolana e librave

Edhe 5 pacientët e tjerë që po kurohen në spitalin e Dibrës janë në gjendje të mirë shëndetësore.
Ditën e sotme priten rezultate për tre persona nga Dibra.