MENU
klinika

Fier/ Të moshuarit harrojnë Covid-19

Shkelet urdhri, pensioni merret në postë

18.03.2020 - 10:45

Ndonëse u dha urdhër se çdo pensionisti do tu dërgohet në shtëpi pensioni, disa prej tyre në fier u janë drejtuar sporteleve. Ajo që është më shqetësuese, është fakti se në disa pika të postës u shpërndahen në dorë paratë të moshuarve. Edhe pse janë grupmosha me e rrezikuar, të moshuarit në Fier nuk e zbatuan këshillën për të mos u shmangur në vende shumë njerëz.

Një pjesë nuk iu shmangën as rutinës së përditshme të qëndrimit në parqe apo në ambiente publike, deri sa i larguan dhe u vunë shiritin.