MENU
klinika

AMA njofton afatin

Covid-19/ Shtyhet dixhitalizimi në disa qarqe

26.03.2020 - 10:27

Shtyhet deri më 30 qershor digjitalizimi në qarqet Elbasan, Shkodër, Lezhë dhe Vlorë. Autoriteti i Mediave Audiovzive në mbledhjen e datës 26 mars 2020, përmes komunikimit virtual të anëtarëve, vendosi shtyrjen me 3 muaj të afatit të mbylljes së transmetimeve analoge në qarqet Elbasan, Shkodër, Lezhë dhe Vlorë.

kolana e librave

30 qershori 2020 është afati i ri i vendosur nga Autoriteti me vendimin nr. 23 të bordit dhe vjen si pasojë e situatës që është krijuar në gjithë vendin tonë nga nga epidemia e virusit COVID-19.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Biblioteka “Apostol Meksi”

Dy anët e medaljes së një biblioteke