MENU
klinika

Çfarë ju sygjeron?

UDK njofton orarin e ri të shërbimit të klientit

23.03.2020 - 12:57

Në kuadër të masave të marra kundër COVID-19 Ujësjellës Kanalizime Durrës njofton abonentët se dita e nesërme, 24 mars 2020 arkat ku mund të paguhen faturat e ujit dhe shërbimi i klinetit do të funksionojnë cdo ditë në orarin 07:00 deri 13:00.

Ujësjellës Kanalizimet Durrës do të punojë nga dita e nesërme dhe në vazhdim me këtë orar të reduktuar, ndërkohë që edhe stafi do të jetë i reduktuar dhe alternuar.

kolana e librave

Ujësjellës Kanalizime Durrës sugjeron që klientët të drejtohen për të paguar fatuar online me anë të aplikacioneve të bankave, ose nëpërmjet degëve të Postes Shqiptare, Money Gram, Uestern Union etj.

“Sqarojmë se pagesa nëpërmjet kësaj rruge nuk është e nevojshme për të pasur faturën, pasi atë e gjeni në rubrikën “Selfcare” në faqen e web-it. Për ata qytetarë që nuk kanë mundësi për ti paguar faturat në këtë rrugë, UKD orienton qytetarët se ata duhet të mbajnë maska dhe distancë prej rreth 1 metër kur paraqiten para punonjësve të arkave. E njëjta gjë vlen edhe për zonën e Shijakut”, thotë njoftimi zyrtar.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN