MENU
klinika

"Astrid Lindgren 2020"

Vetmia dhe solidariteti: çmim I artistes koreano-jugore

31.03.2020 - 15:30

         Artistja dhe autorja e njohur e librave me fotografi, koreano-jugorja Baek Heena është fituese e çmimit të njohur ndërkombëtar ”Astrid Lindgren”, për vitin 2020.

”Librat e saj, inskenojnë histori për vetminë dhe solidaritetin”, – tha kryetari i jurisë, Boel Westin.

kolana e librave

Artistja Baek, ka botuar gjithsej 13 libra me fotografi.