MENU
klinika

"Nëse je qytetar amerikan..."

Ambasada e SHBA: Do të ketë një fluturim Tiranë-Frankfurt të shtunën

20.04.2020 - 15:17

Teksa autoritetet shqiptare kanë vënë në dispozicion disa linja udhëtimi, për të riatdhesuar shqiptarët e bllokuar jashtë për shkak të COVID, ambasada amerikane vjen me një njoftim të rëndësishëm për qytetarët e saj.

Përmes një njoftimi në ‘Facebook’ ambasada iu komunikon qytetarëve të saj se nëse janë të interesuar të largohen nga Shqipëria, ditën e shtunë do të ketë një linjë udhëtimi nga Tirana, drejt Frankfurtit.

“?? | Ambasada Amerikane ka marrë informacion mbi një fluturim nga Tirana për në Frankfurt, i cili niset të shtunën, 25 prill, në orën 12:00. Nëse jeni qytetar amerikan ose resident ligjor i përhershëm dhe jeni të interesuar të merrni më shumë informacion mbi këtë fluturim, ju lutem të nisni menjëherë një email në [email protected]”, shkruan Ambasada.