MENU
klinika

Fal taksat vendore me 5 muaj

Bashkia Kukës favorizon biznesin e vogël

10.04.2020 - 10:39

Bashkia e Kukësit fal taksat vendore me 5 muaj për hapësirat publike për biznesin e vogël, si dhe shtyn në kohë taksën e pronës dhe taksa të tjera vendore për biznesin.

Sipas kryetarit të Bashkisë Kukes Safet Gjici taksa vendore për hapësirat publike të paguhet vetëm për 7 muaj në territorin e Kukësit.

kolana e librave

Kryetari i bashkisë Safet Gjici, tha se Bashkia do ti propozojë Këshillit Bashkiak shtyrjen e të gjithë taksave e tjera vendore deri ne 20 qershor dhe nuk do të ketë penalitete me qëllim lehtësimin e biznesit të vogël në këtë situatë emergjente duke e favorizuar me heqjen pjesërisht të taksës së hapësirës publike dhe shtyrjen në afat për taksat e tjera.

Pritet që Këshilli Bashkiak Kukës në mbledhjen e afërt të miratojmë këto ndryshime dhe propozime të Bashkisë Kukës të nevojshme në ndihmë të biznesit.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Skënderbeu-Kukësi e Vllaznia-Partizani

Covid-19, vendoset çfarë do ndodhë me 2 ndeshjet e sotme

"Gati karantinën për çdo rast"

Koronavirus/ Shtohen masat në Morinë

Shpërndahen broshura sensibilizuese

Masat ndaj koronavirusit/ Kontrolle në pikat kufitare