MENU
klinika

Gjithsej 663 raste

Edhe 46 raste të reja me koronavirus në Maqedoni

09.04.2020 - 13:01

Ministria e Shëndetësisë njofton se gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar edhe 46 raste me coronavirus.

Sipas qyteteve rastet e reja janë 12 në Shkup, 13 në Kumanovë, 8 në Prilep, 1 në Tetovë, 2 në Strugë, 8 në Veles, 1 në Koçnai dhe 1 në Probishtip.

Gjatë ditë së djeshme janë bërë 341 testime ndërsa që nga fillimi deri tani janë bërë 6.571 testime për coronavirus.

kolana e librave

Numri i përgjithshëm i pacientëve në Maqedoni tani është 663 persona, prej të cilëve sipas qyteteve,

Shkup – 273
Kumanovë – 143
Dibër – 49
Shtip – 20
Prilep – 46
Tetovë – 30
Strugë – 30
Veles – 18
Manastir – 8
Ohër – 3
Kavadar – 3
Gostivar – 4
Gjevgjeli – 4
Strumicë – 2
Kriva Palanka – 3
Radovish – 4
Krushevë – 3
Koçani – 19
Probishtip – 1.