MENU
klinika

Policia shpërndan turmën

Elbasan/ Njerëzit mblidhen në grumbuj

02.04.2020 - 10:22

Në Elbasan qytetarët kanë dalë nga shtëpitë e tyre dhe kanë vërshuar drejt bankave dhe zyrave postare. Moti me diell ka qenë një shtysë për ata, të cilët edhe si në rastet e tjera janë grupuar dhe nuk kanë ruajtur distancën që duhet të mbajmë nga njëri-tjetri.

Për të shmangur një infektim të mundshëm ka ndërhyrë policia bashkiake e cila ka shpërndarë turmën.

Sakaq banka e cila punonte e infektuara 52-vjeçare nga Elbasani ditën e sotme është hapur dhe ka një grumbull njerzish të cilët presin në radhë për të kryer shërbimet e tyre.