MENU
klinika

Shqipëria duke luftuar koronavirusin

Foto/ Në Vlorë vijon normalisht puna për rrugën e lumit

06.04.2020 - 11:52

Kryeministri Edi Rama ka publikuar foto nga kantieri në Vlorë për rrugën e lumit.

Fotot e Ramës janë të lotit të 3 të rrugës dhe duket se punëtorët vijojnë normalisht punën teksa Shqipëri gjendet në një luftë kundër koronavirusit.

STATUSI NGA EDI RAMA

kolana e librave

🔴 KANTIERI I RRUGËS SË LUMIT TË VLORËS, LOTI 3