MENU
klinika

Presidentja e KE: Ja çfarë na duhet

Më 4 maj, Samit Global kundër COVID-19!

24.04.2020 - 17:48

Presidentja e Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen, njofton se më datë 4 maj do të zhvillohet samiti global i reagimit ndaj koronavirusit.

Në një video-mesazh, të publikuar nga Delegacioni i BE në Tiranë, Presidentja e KE thekson se për të mposhtur koronavirusit, duhet një bashkëpunim global mes qeverive në të gjithë botën, shkencëtarëve, shqoërisë civile, biznesit dhe qytetarëve.

EU response to coronavirus

“Reagimi ndaj pandemisë së coronavirusit mund të jetë vetëm global. Ne kemi nevojë për bashkëpunim global midis qeverive në të gjithë botën, shkencëtarëve, shoqërisë civile, biznesit, qytetarëve. Më 4 maj do të zhvillojme samitin global të reagimit ndaj coronavirusit. Së bashku ne jemi më të fortë dhe do ta mposhtim këtë virus.” Presidentja e Komisionit Evropian, Ursula von der LeyenMë shumë info ➡️ https://europa.eu/global-response/—“The response to coronavirus pandemic can only be global. We need global cooperation between governments across the world, scientists, civil society, business, and citizens. On the 4th of May we will have the coronavirus global response summit. Together, we are stronger and we will defeat this virus.” President of the European Commission Ursula von der LeyenFollow the link for more information: https://europa.eu/global-response/European CommissionEU Neighbourhood & EnlargementEuropean External Action Service – EEAS

Gepostet von European Union in Albania am Freitag, 24. April 2020

“Reagimi ndaj pandemisë së coronavirusit mund të jetë vetëm global. Ne kemi nevojë për bashkëpunim global midis qeverive në të gjithë botën, shkencëtarëve, shoqërisë civile, biznesit, qytetarëve. Më 4 maj do të zhvillojme samitin global të reagimit ndaj coronavirusit. Së bashku ne jemi më të fortë dhe do ta mposhtim këtë virus”, thekson Ursula von der Leyen.

"SHBA-të janë perandoria e gënjeshtrave"

Kina reagon ashpër për raportin se manipulon mediat globale

Marrëveshje në minutën e fundit

Shmanget mbyllja e qeverisë amerikane

“New York Times” zbulon të vërtetën

Sa territor ka marrë Rusia që nga nisja e luftës?

Nis rekrutimi i vajzave adoleshente,

Putin dhe Lukashenko kalojnë çdo kufi

Kreu i ushtrisë amerikane largohet nga posti

Pse Mark Milley konsiderohet “legjendë” në Pentagon?