MENU
klinika

Lajme jo të mira nga Maqedonia e Veriut

11 mjekë e infermierë me COVID-19, Kumanova pa personel shëndetësor

03.04.2020 - 13:39

11 punonjës shëndetësorë nga Spitali i Kumanovës janë infektuar me koronavirus.

Tre nga reparti i rentgenit, tre nga reparti i kirurgjisë, një infermiere nga reparti i Gjinekologjisë, një ndihmës dhe një mjek specializant nga repari infektiv.

kolana e librave

Drejtoresha e spitalit, Snezhana Zaharieva, thekson se tashmë ka njoftuar Ministrinë e Shëndetësisë dhe për momentin janë në pritje për ndihmë nga institucionet tjera shtetërore.