MENU
klinika

Ushtrohet në sallë operacioni

Mjeku-boksier bëhet hit me videon e tij në internet

09.04.2020 - 16:18

Imazhet e një mjeku boksier sirian që bokson bosh (një ushtrim i shkëlqyeshëm për durimin dhe për të vënë në praktikë teknikat e boksit) në sallën e operacionit gjatë një pushimi nga puna në një spital të Damaskut po udhëtojnë nëpër botë.

Pamje që ngjallën admirimin e ndjekësve të tij, ndoshta edhe sepse në imagjinatën ata përfaqësojnë një njeri, me emrin e tij Ammar Merie, i cili përpiqet të rrëzojë koronavirusin, një armik të poshtër dhe të padukshëm.