MENU
klinika

"Libri i karantinës" - konkurs!

Mundet të jesh një gjeni i pazbuluar: përfito nga izolimi

01.04.2020 - 16:37

        Nëse ne kemi fatin t’i lexojmë sa herë duam, autorët e mëdhenj i kanë nxjerrë në dritë kryeveprat, pikërisht në kohë të vështira deri edhe absurde./Konica.al

Shkrimtarë, si: Shekspiri, Çehovi, apo Pushkini, në kohë të ngjashme me izolimin që po përjetojmë sot, i dhuruan lexuesit kryeveprat e letërsisë botërore.

kolana e librave

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit në Tiranë, fton autorët shqiptarë në një konkurs për krijimtarinë më të mirë, nën titullin “Libri i karantinës”.

Gjinia në konkurrim, është në prozë dhe afati i fundit për të dorëzuar dorëshkrimin, është 15 maji.

Fituesi, do të jetë vetëm një. Do të gjykohet nga një juri profesionistësh, ndërsa Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit, do t’i mundësojë botimin.