MENU
klinika

Bëhet fjalë për 60 'bluza të bardha'

Një grup tjetër mjekësh e infermierësh nga Shqipëria në ndihmë të Italisë

20.04.2020 - 11:02

Një tjetër grup mjekësh dhe infermierësh nga Shqipëria janë nisur sot drejt Italisë, për të ndihmuar në luftën kundër koronavirusit.

Ky është grupi i dytë me mjekë dhe infermierë shqiptarë, që po shkojnë në Itali për të dhënë ndihmën e tyre, pas gjunjëzimit nga koronavirusi të vendit fqinj.

Pak javë më parë, Shqipëria dërgoi në Itali 30 mjekë dhe infermierë, të cilët po shërbejnë në frontin e parë të luftës kundër COVID-19 në spitalet e Breshias.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


"Çfarë do të thotë të jesh pjesë e Europës?"

Leksion për ‘Evropën e pasur’ nga ‘Shqipëria e vogël’