MENU
klinika

Protestë në Korçë

Punonjësit e një fasonerie kërkojnë pagën e luftës

28.04.2020 - 09:57

Protestë në qytetin e Korçës. Më shumë se 100 punonjës të një fasonerie kanë dalë duke protestuar para subjektit ku janë të punësuar pasi nuk përfitojnë pagën e luftës, megjithëse janë aktualisht pa punë.

kolana e librave

Ata kërkojnë pagën e luftës pasi nuk kanë asnjë të ardhur për të mbajtur familjet. Sipas tyre, fasoneria është mbyllur më 4 prill ndërsa subjekti e ka deklaruar në 14 dhe ndaj nuk përfitojnë.