MENU
klinika

"Ndryshon rrënjësisht komunikimin"

Segmenti Fier-Levan/ Subashi: Nyje e rëndësishme rrugore

26.04.2020 - 09:15

Kryetari i bashkisë së Fierit, Armando Subashi publikoi sot pamje të segmentit rrugor që lidh qytetin e Fierit me Levanin, ndërsa theksoi se “edhe pak kohë duhet që kjo nyje e rëndësishme rrugore të ndryshojë rrënjësisht komunikimin nacional të gjithë shqiptarëve me Fierin dhe me jugun e Shqipërisë”.

Ai theksoi se “ky projekt ka një impakt të padiskutueshëm në turizëm dhe ekonominë vendase”.

kolana e librave

“Kur të vijë ky moment nuk do të ketë më trafik të rënduar në segmentin: dalja e qytetit (Fier) – Levan dhe me shpresë, as aksidente rrugore”, tha Subashi.