MENU
klinika

Veza Jurassic Parc

Si të dekorojmë vezët e Pashkëve

12.04.2020 - 19:05

Vezët e Pashkëve

Materialet:

  • Vezë
  • Bojëra vaji
  • Sfungjer
  • Penela
  • Ngjyrues i kuq ushqimor

Veza Jurassic Park

  1. Me sfungjerin që e kemi bërë me ngjyrë jeshile e lyejmë vezën dhe e lëmë të thahet.
  2. Me lëvozhgën e një veze tjeter, që më parë e kemi lyer me ngjyra të errëta, i ngjisim tek veza me
    ngjyrë jeshile, me cifla të vogla në mënyrë që në fund të japë idenë e një veze dinosauri.