MENU
klinika

Veza Star Wars

Si të dekorojmë vezët e Pashkëve

12.04.2020 - 18:59

Vezët e Pashkëve

Materialet:

 • Vezë
 • Bojëra vaji
 • Sfungjer
 • Penela
 • Ngjyrues i kuq ushqimor

Veza Star Wars

 1. Marrim bojrat e vajit dhe specifikisht ngjyrat, blu, e kuqe, e bardhë, e zezë.
 2. Miksojme blunë me të kuqen, që të nxjerrin ngjyrën lejla nëse nuk e kemi, dhe me sfungjerin e
  lyejmë vezën fillimisht me lejla, më pas përdorim edhe pak të kuqe dhe në fund ngjyrën e zezë.
 3. Për t’i dhënë pamjen finale, me një furçë dhëmbësh, e spërkasim me ngjyrë të bardhë që të japë
  idenë e yjeve.