MENU
klinika

Shkaqe natyrale

Vdes në moshën 85-vjeçare aktori i Hollivudit

07.04.2020 - 08:10

James Drury ka vdekur në moshën 85-vjeçare, e lajmin e ka konfirmuar ndihmësi i tij. Ai tha se James ka vdekur sot nga shkaqe natyrale.

Aktori i Holliwudit luajti në “The Virginian”, ku ishte i njohur për rolin e tij si Shiloh Ranch.

kolana e librave

Gjatë karrierës së tij, James gjithashtu luajti së bashku me Elvis Presley në filmin e tij në 1956 “Love me tender” dhe me Pat Boone në “Bernardine” të vitit 1957.