MENU
klinika

Përgjigjet mjekja gjinekologe

Vuaj nga gonorrea, si mund të kurohem?

30.04.2020 - 15:36

Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

Pacienti: Kam kuptuar se vuaj nga gonorrea sepse kam djegie kur urinoj dhe sekrecione . Kam disa javë që vuaj nga. Çfarë ilaçesh mund të marr në  farmaci?

Mjekja gjinekologe: Duhet urgjentisht të bëni një analizë sekrecionesh dhe të marri trajtim sa më shpejt të jetë e mundur sepse infeksioni mund të japë komplikacione të rënda nëse mbetet i patrajtuar. Nëse analiza rezulton pozitive, duhet patjetër që të mjekohen të dy partnerët pasi është infeksion seksualisht i transmetueshëm.

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim.