MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 15 Maj 2020

15.05.2020 - 07:04

Monedha e eurozonës sërish në një ndryshim negativ kap sot vlerën e 123.80 lekëve.

Dollari amerikan, këmbehet në tregun valutor me 114.80 lekë.

Paundi britanik ka rënë në vlerën e 140 lekëve.

Dollari kanadez, qëndron stabël në vlerën e 82 lekëve.

Franga zvicerane këmbehet në tregun valutor me 117.50 lekë.

Dhe së fundmi jeni japonez, kap sot vlerën e  1.07 lekëve.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion: