MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 16 Maj 2020

16.05.2020 - 07:25

Monedha e eurozonës sërish në një ndryshim kap sot vlerën e 123.80 lekëve.

Dollari amerikan, këmbehet në tregun valutor me114.80  lekë.

Paundi britanik ka rënë në vlerën e 140 lekëve.

Dollari kanadez, qëndron stabël në vlerën e 82 lekëve.

Franga zvicerane këmbehet në tregun valutor me 117.50 lekë.

Dhe së fundmi jeni japonez, kap sot vlerën e 1.07  lekëve.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion:

"Ndihma financiare e pandemisë së koronavirusit"

Drejtoria e Tatimeve: 25 gushti afati i fundit i ankesave, për….

"Kohët e vështira janë këtu"

RT/ MB po vuan më shumë se Europa

Kërcënimet e SHBA/ Skenari më i keq

RT/ Kur do të jetë gati Nord Stream?