MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 17 Maj 2020

17.05.2020 - 07:26

Monedha e eurozonës sërish në një ndryshim kap sot vlerën e 123.80 lekëve.
Dollari amerikan, këmbehet në tregun valutor me114.80  lekë.
Paundi britanik ka rënë në vlerën e 140 lekëve.
Dollari kanadez, qëndron stabël në vlerën e 82 lekëve.
Franga zvicerane këmbehet në tregun valutor me 117.50 lekë.
Dhe së fundmi jeni japonez, kap sot vlerën e 1.07  lekëve.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion:

Për më shumë lajme vizitoni www.konica.al