MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 20 Maj 2020

20.05.2020 - 07:06

Euro është rritur, dhe sot kap vlerën e 124.50 lekëve.

Dollari amerikan, në një ndryshim negativ, këmbehet në tregun valutor me 114 lekë.

Paundi britanik qëndron stabël në vlerën e 139.50 lekëve.

Dollari kanadez, në një ndryshim pozitiv këmbehet me 82.50 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në tregun valutor me 117.10 lekë.

Dhe së fundmi jeni japonez, kap vlerën e 1.06  lekëve.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion: