MENU
klinika

Ja çfarë kërkojnë!

Çfarë po ndodh në Berat? Biznesmenët dalin në protestë

24.05.2020 - 08:44

Ndërkohë që sot festohet dita e Fiter Bajramit, pronarët e lokaleve në Berat kanë dalë këtë mëngjes në protestë.

Mësohet se ata po protestojnë për mbylljen e bizneseve në kuadër të masave nga Covid-19.

Pronarët shprehen se nuk kanë një shkresë zyrtare për mbylljen e biznesit të tyre.

kolana e librave

Ata e konsiderojnë të padrejtë këtë vendim të qeverisë, pasi Berati është zonë e gjelbër dhe duhet të jetë hapur çdo ditë.

Më tej, pronarët e lokaleve theksojnë që nëse situata vazhdon në këtë mënyrë, atëherë janë të rrezikuar të falimentojnë.