MENU
klinika

Përgjigjet mjeku

Cilat janë shkaqet që një vajzë t’i ketë vezoret jopjellore?

30.05.2020 - 09:22

Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

Pacienti:  Cili është  shkaku që një  femër t’i ketë vezoret jopjellore?

Mjeku: Shkaqet janë nga më të ndryshmet, janë që nga problemet e anomalive të formimit të organeve gjenitale, që nga mënyra e mbarëvajtjes së ciklit menstrual, që nga infeksionet e ndryshme që mund të ketë një femër, deri tek medikamentet e ndryshme që mund të jesh duke marrë kohët e fundit.

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim.