MENU
klinika

Mesazh qytetarëve: Duhet më shumë vigjilencë

COVID-19/ Manastirliu nxjerr hartën e masave lehtësuese

18.05.2020 - 07:40

Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu, publikon hartën e re të lëvizjes dhe hapjes së aktiviteteve, duke filluar nga dita e sotme.

Manastirliu iu bën thirrje qytetarëve që të tregohen të kujdesshë, pasi sipas saj, rifillimi i jetës kërkon më shumë vigjilencë për respektimin e rregullave, për të mbrojtur veten dhe të tjerët nga koronavirusi.

“Nga dita e sotme, zgjerohet fasha orare dhe hapen një seri aktivitetesh dhe shërbimesh për qytetarët, por kërkohet më shumë vigjilencë për respektimin e rregullave, për të mbrojtur veten dhe të tjerët 🤜#COVID19🤛”, shkruan Manastirliu.