MENU
klinika

E mori detyrën para 4 muajsh

Dorëhiqet drejtori i pestë i Kadastrës në Vlorë

22.05.2020 - 19:27

Dorëhiqet Bilbil Aliaj nga drejtimi i Kadastrës së Vlorës.

Aliaj u emërua në detyrë në 4 shkurt 2020 dhe e mbajti detyrën për rreth 4 muaj.

Ky është drejtori i pestë i institucionit i larguar nga drejtimi i Kadastrës prej shtatorit 2019.