MENU
klinika

Dekreti i ri

“Italianët gjobiten për një puthje”

14.05.2020 - 11:08

         Shkelje administrative për puthje! Dhe kur? Në orën 02:30, në një rrugë të lagjes! Ky është një nga 2,200 denoncimet për shkelje të rregullave antikoronavirus të cilat, në Torino, janë shndërruar në procedura administrative.

Në mes të bllokimit, pra, në muajin mars, kjo shkelje ishte një çështje e “mospërmbushjes së një mase ndëshkuese (neni 650 i Kodit Penal) dhe dënohej me burg deri në tre muaj.

Një dekret i ri qeveritar tashmë parashikonte vetëm gjobë. Të rinjtë i kishte parë një banor, i cili thirri policinë.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Çfarë ndodh pas shërimit nga Koronavirusi?

“Dëmi mund të jetë i përhershëm”!