MENU
klinika

Përgjigjet Dr. Apostol Vaso

Kam 2 muaj me djegie të muskujve. Nga se vjen?

28.05.2020 - 07:40

Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

Pacienti: Kam 2 muaj me diegie të muskujve si me hithkë, herë fytyra, herë dora, herë buti, herë hija. Nga se me vjen? I kam bërë çdo lloj analize por asnjë gjë.

Përgjigjet dr. Apostol Vaso, specialist në Algologji, pra në trajtimin e dhimbjes: Përgjithësisht këto ankesa shoqërojnë çrregullimet e gjumit, të cilat vijnë si pasojë e stresit te zgjatur.

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim.