MENU
klinika

335 milionë euro për 730 mijë qytetarë

Maqedonia e Veriut prezanton pakon e tretë ekonomike

18.05.2020 - 07:29

Kryeministri teknik i Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski ka prezantuar paketën e tretë ekonomike e cila do të vlejë për rimëkëmbjen pas krizës së koronavirusit.

kolana e librave

Ajo kap shifrën e 335 milionë eurove dhe shkon për 730 mijë qytetarë. Jo vetëm punëtorët, por kjo pako ekonomike mendon dhe për studentët po dhe për ata që nuk kanë mundësi të bëjnë pushime verore duke i stimuluar me pagesa.

Votojnë të infektuarit me COVID-19

Fillojnë sot zgjedhjet në Maqedoninë e Veriut

MSH: E vetmja masë që mund të marrim

Maqedonia e Veriut paralajmëron kufizimin e lëvizjeve

Publikohet përgjimi i radhës “bombë”

Zaev merr 6 mln euro ryshfet?