MENU
klinika

19 tamponë në 24 orët e fundit

Në Krujë shtohen rastet pozitive me COVID-19

23.05.2020 - 10:38

Kruja ashtu si Tirana dhe disa rrethe të tjera vijon të jetë aktive me rastet me COVID-19. Edhe pse ende nuk është e konfirmuar edhe sot në këtë rreth ka raste pozitive. Në 24 orët e fundit janë kryer gjithsej 19 tamponë nga të cilët vetëm një ka rezultuar pozitiv.

Ndërkohë ditën e djeshme nga 12 raste në të gjithë vendin dy ishin nga Kruja. Ky ka qenë një nga rreth më me shumë raste gjatë gjithë periudhës së pandemisë, pasi edhe në pikun e infektimeve fasoneritë, të cilat janë të shumta në këtë rreth, qëndruan të hapura.