MENU
klinika

The Washington Post: Policia shqiptare përleshet me opozitën dhe artistët...

Shembja e Teatrit Kombëtar është përcjellë edhe nga mediat e huaja

17.05.2020 - 12:10

Shembja e Teatrit Kombëtar është përcjellë edhe nga mediat e huaja.

The Washington Post shkruan se policia është përleshur me mbështetës të opozitës, dhe artistët që protestuan kundër shembjet së teatrit.

”Policia shqiptare është përleshur me mbështetësit e opozitës, të cilët po protestonin për prishjen e ndërtesës së Teatrit Kombëtar të vendit në kryeqytetin e Tiranës.

Policia tërhoqi një grup artistësh dhe disa udhëheqës të opozitës larg ndërtesës në mëngjes të dielën e hershme, përpara se makineritë e rënda të fillonin shembjen’‘, shkruan prestigjozja amerikane.

"I nxis të vijojnë kontributet për forcimin e Shqipërisë"

Ambasadorja Kim takim online me udhëheqës të komunitetit të diasporës…

“Vakancat në sistem ndër sfidat kryesore të Reformës në Drejtësi”

Ministrja Gjonaj: Që të presim sukseset duhet që…

“Fajtorë për krizën politike dhe ekonomike”

BE-ja kërcënon me sanksione liderët e këtij vendi