MENU
klinika

Por jo në Kinë!

Tregu i makinave/ Lëkunden tregjet italiane dhe spanjolle

11.05.2020 - 07:08

Vetëm 4,321 makina të reja u regjistruan në Britani muajin e kaluar, një rënie prej 97% krahasuar me Prillin e 2019-ës, sipas Shoqërisë së Prodhuesve të Motorrave dhe Tregtuesve.

Tregjet Italiane dhe Spanjolle panë rënie të ngjashme; në Gjermani regjistrimet ranë me 61% dhe në Francë shitjet ranë me 89%. Kjo qëndron në një kontrast total me Kinën, ku sipas një zyrtari të Volkswagen-it tregu i makinave është rikthyer më fort.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Albert Çaçi

Berlini braktis F-35

Goditje e fortë kjo për kompaninë

Bastiset Mitsubishi për manipulim të motorëve dizel