MENU
klinika

Pamjet mahnitëse

A keni parë ndonjëherë “ylber” në ujëvarë?

03.06.2020 - 16:40

Ujëvara Yosemite në Kaliforni krijon një pamje mahnitëse për personat që kishin fatin të ishin prezent.

Rrezet e para të dritës dhe rrjedha e ujit nga ujëvara Yosemite në Kaliforni formuan një pamje fantastike si në përralla.

kolana e librave

Erërat e larta mundësuan që pikat e ujit nga ujëvara të shpërndaheshin dhe të shihet spektri shumëngjyrësh përballë shkëmbinjve.

Fotografi Greg Harlow po priste lindje e diellit kur pikat e ujit të ktheheshin në ngjyrë të kuqe. Ai ishte njëri ndër njerëzit e paktë që mund ta shihnin këtë pamje të bukur.