MENU
klinika

Përgjigjet mjeku

A mjafton një analizë e thjeshtë gjaku për të zbuluar nëse jam me sifiliz?

19.06.2020 - 09:13

Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

Pacientja: A mjafton një analizë e thjeshtë gjaku për të zbuluar nëse jam me sifiliz?

Mjeku: Jo. Për të zbuluar nëse jeni apo jo me sifiliz duhet që të kryeni një analizë specifike gjaku për sifilizin.

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim.