MENU
klinika

Një ditë-natë dezinfektim...

Austria karantinon edhe librat!

03.06.2020 - 15:09

         Biblioteka Kombëtare në Austri, do të fusë në karantinë librat. Kjo masë, erdhi në mbrojtje të lexuesit nga infeksionet e koronavirusit, nëse kemi parasysh që ajo zotëron koleksionin më të madh të librave në vend.

Pasi institucioni të rihapet të hënën, në ish-pallatin perandorak në Vjenë, të gjithë librat e kthyer nga lexuesit, do të mbahen në një dhomë të veçantë, për të paktën 24 orë, sipas agjencisë ANSA.

kolana e librave

“Koha është një dezinfektues i shkëlqyeshëm për librat dhe kimikatet, i ruajnë për mrekulli”, – theksohej në njoftimin nga zyra e shtypit pranë bibliotekës.

Të dhënat në internet, do të përditësohen në mënyrë që përdoruesit, të shohin nëse librat që ata dëshirojnë, janë nëpër rafte apo në karantinë.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Mesazhi i fortë që Rocky Balboa i dha djalit

‘Derisa të besosh te vetja, nuk ke për të pasur një jetë’