MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 1 Qershor 2020

01.06.2020 - 06:56

Të hënën e parë të Qershorit, euro kap sot vlerën e 124.60 lekëve.

Dollari amerikan, këmbehet në treg me 112.30  lekë, duke shënuar zbritje të vlerës.

Paundi britanik sërish stabël në vlerën e 138.50 lekëve.

Dollari kanadez, këmbehet në tregun valutor me 82.50 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot me 116.30 lekë.

konica ekonomiakonica ekonomia mobile

Dhe së fundmi jeni japonez, ka rënë në vlerën e 1.04 lekëve.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion:

Si renditet Shqipëria sipas raportit të OECD?

Papunësia në rajonin e Ballkanit Perëndimor

MIE: Çfarë parashikon kontrata? Dokumenti

Hapet gara/ Rruga “Milot-Fier” me koncension deri në 2024

Covid-19 'bekon' metalin e çmuar!

RT/ Ari, mbreti i tregut

Amnistia fiskale/ Shkalla e tatimit për pasuritë e deklaruara

Denaj: Synojmë që jashtë nismës të mbeten paratë e krimit