MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 3 Qershor 2020

03.06.2020 - 06:29

Monedha e eurozonës kap vlerën e 124.40 lekëve këtë të mërkurë.

Dollari amerikan, këmbehet në treg me 111.90  lekë, sërish në rënie.

Paundi britanik është rritur dhe  sot këmbehet me 139.50 lekë.

Dollari kanadez, këmbehet në tregun valutor me 83 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot me 115.50 lekë.

konica ekonomiakonica ekonomia mobile

Dhe së fundmi jeni japonez, ka rënë në vlerën e 1.04 lekëve.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion: