MENU
klinika

Kontakte të ardhura nga Tirana

Fasoneritë në Vlorë burim infeksioni

28.06.2020 - 12:50

Gjatë 24 orëve të fundit u shënuan 2 viktima nga Covid-19 dhe u regjistruan 72 raste të reja.

Ndërkohë 4 raste janë regjistruar në qytetin e Vlorës.

kolana e librave

Nga këto 4 raste, 1 është punonjëse e një fasonerie, e infektuar nga punonjëset e tjera të konfirmuara më parë, 2 raste të tjera janë qytetarë nga Vlora dhe rasti i katërt dyshohet se është një person i cili ka pasur kontakte në kryeqytet ku edhe mund të jetë infektuar.

Deri më tani në vend janë shënuar 55 viktima dhe janë regjistruar 2,402 të infektuar.