MENU
klinika

Përgjigjet mjeku

Kam frikë për kistet në vezore. Cilat janë shenjat që mund të kem?

19.06.2020 - 09:10

Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

Pacientja: Kam frikë për kistet në vezore. Cilat janë shenjat që mund të kem?

Mjeku: Dhimbje mesi dhe barku
Dhimbje gjatë aktit seksual
Ndryshime të pakuptueshme në peshë
Kur keni skuqje dhe kruajtje të organeve të jashtme
Nuk keni një fluks normal të ciklit menstrual
Keni vonesa të ciklit menstrual

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim.