MENU
klinika

Përgjigjet mjeku

Kam ulcerë. A mund ta përdor hudhrën?

05.06.2020 - 18:35

Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

Pacienti: A duhet ta përdorin hudhrën personat që kanë probleme me stomakun ose ulcerë?

Mjeku: Hudhra ka veti shumë të mira, që e ndihmojnë organizmin. Por në rastet kur kemi sëmundje aktive, të tilla si ulcera, ne rekomandojmë të eliminohet sa më shumë. Gjithsesi mund ta përdorni pak në gatim.

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim.