MENU
klinika

"Receta e mamit"

Kjo rizoto me lëng mishi dhe shparguj

01.06.2020 - 17:02

INGREDIENTËT

  • 1 gotë oriz
  • 1 gotë e gjysëm lëng mishi
  • Karrota
  • Kungull
  • Bizele
  • Patate
  • Shparguj
  • Parmixhano
  • Gjalpë
  • Vaj ulliri
  • Majdanoz

UDHËZIMET

  1. Zieni lëngun e mishit dhe shtoni orizin, perimet dhe 2 lugë vaj ulliri.
  2. Mbylleni tenxheren dhe lëreni të zihet deri sa orizi të jetë zbutur dhe të ketë thithur lëngun.
  3. Lëreni të ftohet pak dhe shtoni djathin parmixhano dhe 1 lugë gjalpë.
  4. Përzijini mirë dhe shtoni pak majdanoz për garniturë.
  5. Shërbejeni të ngrohtë!