MENU
klinika

26 deputetë firmosin kërkesën

Kosovë/ Nesër seancë e jashtëzakonshme

02.06.2020 - 07:29

Nesër me të gjitha gjasat Kosova do të jetë me qeveri të re.

Në orën 11:00 do të fillojë seanca e jashtëzakonshme për votimin e qeverisë Hoti.

kolana e librave

Tashmë kërkesa është depozituar në Kuvend nga 26 deputetë dhe pritet vetëm thirrja e seancës.

Kanë nisur hetimet për vrasje të qëllimshme

“Dyshohet se dikush ndali qëllimisht oksigjenin”

Njofton kryeministri dhe ministri i shëndetësisë

Masat e reja pas vdekjeve të fundit nga COVID-19

Kreu i Sindikatës flet për situatën në Kosovë

‘Stafi shëndetësor është i stërlodhur dhe i mbingarkuar’

Deklarata ‘bombë’ e ish-këshilltarit të Trump

Shkëmbimin e territoreve e kërkuan këta dy politikanë!