MENU
klinika

Përgjigjet mjeku

Ndiej se më lëviz gjuri, duke ecur. Çfarë duhet të bëj?

20.06.2020 - 10:19

Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

Pacientja:Mund të më jepni një përgjigje ju lutem. Më del gjuri vetë kur jam duke ecur. Më kanë këshilluar të bëj operacion. Ju çfarë më këshilloni?

Mjeku: Në rastin e nxjerrjes se gjurit, ka një dobësim ose këputje të ligamenteve, pra ose do ndërhyhet në mënyrë kirurgjikale, ose do përdoren metoda për ta forcuar nga jashtë artikulacionin e gjurit, psh një suport i jashtëm.

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim.