MENU
klinika

Emrat

Nga Mimoza Hafizi tek Pëllumb Xhufi, zgjidhen anëtarët e rinj të Akademisë së Shkencave

29.06.2020 - 18:23

Pas paraqitjes së kandidaturave nga Kryetari i Akademisë Asambleja zgjodhi komisionin e votimit për administrimin statutor të procesit zgjedhor, me këtë përbërje: akad. Neki Frashëri (kryetar), akad. Floran Vila (anëtar), akad. Jorgaq Kaçani (anëtar) dhe akad. emeritus Gjovalin Shkurtaj (anëtar).

Referuar rezultatit të shpallur nga komisioni i posaçëm pas numërimit të votave, Asambleja vendosi:

kolana e librave

 1. Fitojnë titullin akademik anëtarët e Asamblesë me titull të mëparshëm akademik i asociuar:
 2. Arjan Durrësi;
 3. Ilirian Malollari.
 4. Zgjidhen anëtarë të Asamblesë duke fituar titullin akademik:
 5. Genc Sulçebe;
 6. Ilia Mikerezi;
 7. Pëllumb Xhufi.

III. Zgjidhen anëtarë të Asamblesë duke fituar titullin akademik i asociuar:

 1. Adrian Civici;
 2. Artan Boriçi;
 3. Kristina Jorgaqi;
 4. Mimoza Hafizi;
 5. Rajmonda Bualoti.
 6. Zgjidhen anëtarë të jashtëm të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë:
 7. Ardian Ndreca;
 8. Ardian Vehbiu.