MENU
klinika

Sfida pas rihapjes

Pandemia, Rama: Në 4 mujorin e tretë do të rimarrim vrullin

02.06.2020 - 11:04

Pas rihapjes, sfidë mbetet ekonomia, për të cilën kryeministri Edi Rama u shpreh se problemi do të adresohet hap pas hapi.

konica ekonomiakonica ekonomia mobile

“Mbetet sfidë adresimi i pasojave ekonomike, hap pas hapi do i adresojmë këto pasoja, përtej cfarë thuhet, asgjë nuk është perfekte dhe pa të meta, ne do të arrijmë që të rezistojmë mirë deri në fundin e këtij 4 mujori të dytë, në të tretin do të shikojmë rikthimin e parametrave të ekonomisë dhe do të marrim vrull për kapërcimin në 2021, ku presim rikthimin e plotë të parametrave dhe më shumë se kaq”.