MENU
klinika

"Pres presion të madh nga ndërkombëtarët"

Rifillimi i dialogut Kosovë- Serbi/ Vuçiç: Asnjë marrëveshje nuk lumturon serbët!

06.06.2020 - 20:37

Presidenti serb, Aleksandër Vuçiç thotë se me rifillimin e dialogut Kosovë-Serbi pret një marrëveshje, por asnjëra s’ka për të lumturuar serbët.

Po ashtu Vuçiç thotë se me zhbllokimin nga Kosova, pret një presion të madh nga ndërkombëtarët.

kolana e librave

Por Presidenti serb thotë se populli i tij nuk duhet gënjyer dhe duhet thënë se asnjë marrëveshje e arritur nuk ka për ta kënaqur.